Verkkokauppa on toistaiseksi suljettu. Katso Lassien jälleenmyyjät. Webshop is currently closed. Check the list of Lassie resellersKäyttöehdot

HUOM! Lassie.fi -sivustolla ollut verkkokauppa on suljettu 29.2.2020 toistaiseksi. Jos olet tilannut tuotteita verkkokaupasta ennen sen sulkemista, sulkemisella ei ole kuitenkaan vaikutusta mahdolliseen peruuttamisoikeuteen tai muihin kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiin.

Sisällysluettelo

 1. Soveltamisala
 2. Tuotetiedot ja tuotteiden saatavuus
 3. Henkilötiedot ja niiden käsittely
 4. Immateriaalioikeudet
 5. Kuluttajansuojalain mukaiset oikeutesi
 6. Vastuunrajoitus
 7. Linkit ulkopuolisten sivustoille
 8. Ehtojen kohtien itsenäisyys
 9. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
 10. Reiman asiakaspalvelu

1. Soveltamisala

Näitä käyttöehtoja ("Ehdot") sovelletaan Reima Oy:n ("Reima" tai "Me") osoitteessa https://www.lassie.fi/ operoimaan verkkosivustoon ("Verkkosivusto") ja sen käyttöön.

JATKAMALLA SIVUSTOLLE TAI MUUTEN KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOA ILMAISET HYVÄKSYVÄSI NÄMÄ EHDOT.

 

Reimalla on oikeus muuttaa ja päivittää näitä Ehtoja milloin tahansa. Kaikki näitä Ehtoja koskevat muutokset julkaistaan tällä Verkkosivustolla. Muutokset tulevat voimaan, kun asiakas on hyväksynyt Ehdot (jatkamalla Verkkosivustolle tai muutoin käyttämällä Verkkosivustoa muutoksen jälkeen). Reima suosittelee, että asiakas käy Verkkosivustolla säännöllisesti saadakseen tietoa mahdollisista Ehtoja koskevista muutoksista.

 1. Tuotetiedot ja tuotteiden saatavuus

Verkkosivustolla on esillä tietoja Reiman Lassien tuotteista. Reima pyrkii aina parhaansa mukaan varmistumaan Verkkosivustolla esitetyt tuotetietojen paikkansapitävyydestä, mutta ei vastaa siitä, jos Verkkosivuston sisältö eroaa toisella verkkosivustolla tai muussa lähteessä annetuista tiedoista. Emme voi myöskään taata Verkkosivustolla esillä olevien tuotteiden todellista saatavuutta.

Reimalla on oikeus harkintansa mukaan päivittää tuotteiden kuvauksia ja tietoja milloin tahansa ennalta ilmoittamatta.

Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että tuotteemme esitetään Verkkosivustolla mahdollisimman oikeissa väreissä ja totuudenmukaisina. Koska näytöllä näkemäsi värit riippuvat näytöstäsi, emme kuitenkaan voi taata, että ne vastaavat täysin tuotteen todellisia värejä.

 

 1. Henkilötiedot ja niiden käsittely 

Reima käsittelee sinun henkilötietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaan sekä Reiman tietosuojaselosteen ja evästepolitiikan mukaisesti.

 1. Immateriaalioikeudet 

Kaikki oikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet Verkkosivustoon sekä niiden sisältöön (kuten tuotekortti ja sen sisältämät tiedot, tuotekuvat, tekstit, ääni- ja kuvamateriaali, tavaramerkit, logot ja taulukot) ovat Reiman ja/tai sen yhteistyökumppaneiden ja/tai lisenssinantajien omaisuutta. Reima sekä sen yhteistyökumppanit ja lisenssinantajat pidättävät kaikki oikeudet Verkkosivustoon sekä niiden sisältöön. Reiman sekä sen yhteistyökumppaneiden ja lisenssinantajien immateriaalioikeuksin suojattujen kohteiden käyttö, kopiointi ja levittäminen on ehdottomasti kielletty. 

 1. Kuluttajasuojalain mukaiset oikeutesi

5.1. Paulauttaminen

Jos olet tilannut tuotteita tällä Verkkosivustolla olleesta verkkokaupasta ennen sen sulkemista (29.2.2020), sulkemisella ei ole vaikutusta kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiisi, kuten palautusoikeuteen. Asiakkaanamme sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille. Mikäli tuotteessa on vika, niin olethan ennen yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta: asiakaspalvelu@lassie.fi. Liitä mukaan kuva ja selostus viasta, nimesi, tilausnumerosi sekä tiedot palautettavasta tuotteesta. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, liitä mukaan kuva myös lähetyksen pakkauksesta, erityisesti jos siinä on havaittavissa ulkoisia vaurioita. 

Voit aina palauttaa tilauksen Suomessa veloituksetta mihin tahansa Postin noutopisteeseen. Merkitse palautuksen saajaksi Reima Oy (c/o Logistikas) ja sisällytä pakettiin toimituksen mukana tullut palautuslomake ja tilausnumerosi. Erillistä osoitetta ei tarvita, mutta käytä palautusta tehtäessä seuraavaa palautuskoodia: 

Posti: 605237

Palautusosoitteemme on: 

Reima Oy (c/o Logistikas), Lakarinkatu 21, 26510 Rauma

Säilytä palvelupisteestä saamasi palautuskuitti seurantaa varten. Palautuksesi saavuttua käsittelemme sen mahdollisimman pian. Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus emmekä lähtökohtaisesti hyvitä toimituskuluja noutamatta jätetyistä tilauksista. 

Edellä mainittu 14 päivän määräaika ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista oikeuttasi tehdä virheilmoitusta tuotetta koskevan virheen johdosta. 

5.2. Reklamaatio 

Mikäli huomaat tällä Verkkosivustolla ennen 29.2.2020 olleesta verkkokaupasta ostetussa tuotteessa virheen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@lassie.fi. Huomaathan ettemme korvaa tuotteen normaalia kulumista emmekä virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia vikoja, kuten esimerkiksi: 

 • liiallisen liottamisen/vääränlaisen pesun aiheuttamat vahingot 
 • Tuotteen luonnollinen kuluminen käytössä tai ulkoisen tekijän aiheuttama rikkoutuminen (viilto/repeytyminen) 

Takuuehdoissa noudatamme kuluttajansuojalakia. 

7. Vastuunrajoitus

Verkkosivusto tarjotaan asiakkaiden käyttöön ”sellaisena kuin se on” ilman takuita. Reima ei vastaa tuotteiden saatavuudesta tai siitä, että tuotteet soveltuvat aikomaasi erityiseen käyttötarkoitukseen.

Siinä laajuudessa kuin pakottava lainsäädäntö sen sallii, emme vastaa mistään epäsuorista tai välillisistä vahingoista, saamatta jääneestä voitosta, tietojen tai liikearvon menetyksestä, tai muusta tappiosta tai vahingosta, joka aiheutuu Verkkosivuston käyttämisestä, käytön estymisestä, Verkkosivuston sisällöstä tai näistä Ehdoista, riippumatta siitä, perustuuko syntynyt vahinko sopimukseen, oikeudenloukkaukseen vai muihin perusteisiin.

Huomaathan, että nämä Ehdot eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajana, joita ei ole mahdollista sopimuksella poistaa tai rajata. Näillä Ehdoilla ei myöskään suljeta pois tai rajoiteta sellaista korvausvastuuta, jota ei pakottavan lainsäädännön mukaan voi laillisesti rajoittaa tai poissulkea, kuten korvausvastuuta tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella aiheutetusta vahingosta.

8. Linkit ulkopuolisten sivustoille

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai palveluihin. Vaikka kolmas osapuoli olisi sidoksissa Reimaan, emme voi vaikuttaa näihin linkitettyihin sivustoihin tai palveluihin, joilla kaikilla on omat erilliset, Reimasta riippumattomat käyttöehtonsa ja/tai tietosuoja- ja tiedonkeruukäytäntönsä. Nämä linkitetyt verkkosivustot ja palvelut tarjotaan vain käyttösi tueksi. Käytät niitä siksi omalla vastuullasi.

9. Ehtojen kohtien itsenäisyys

Jos jokin näiden Ehtojen kohta todetaan täytäntöönpanokelvottomaksi (mukaan lukien ehdot, joissa rajoitamme vastuutamme sinua kohtaan), sillä ei ole vaikutusta muihin Ehtojen kohtiin, jotka säilyvät voimassa. Täytäntöönpanokelvottomaksi todettu kohta korvataan ehdolla, joka on mahdollisimman lähellä alkuperäistä merkitystä ja sovellettavan lainsäädännön mukainen.

9. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin Ehtoihin, Verkkosivustoon ja Verkkosivuston käyttöön sovelletaan Suomen lakia, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Kaikki näihin Ehtoihin, Verkkosivustoon ja Verkkosivuston käyttöön liittyvät riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Jos riidan sopiminen ei onnistu, voit ottaa yhteyden kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/) sekä sen jälkeen pyytää kuluttajariitalautakuntaa (www.kuluttajariita.fi) esittämään ratkaisua.

Voit myös viedä riidan ratkaistavaksi Verkkovälitteisen riidanratkaisun foorumille osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Käytä asian selvittelyn yhteydessä sähköpostiosoitettamme asiakaspalvelu@lassie.fi.

Sinulla on lisäksi oikeus saattaa riita ratkaistavaksi Vantaan käräjäoikeuteen tai oman kotipaikkasi ensimmäisen asteen tuomioistuimeen.

10. Reiman asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää Verkkosivustoon tai Verkkosivustolla esitettyihin tuotteisiin liittyen, ota yhteyttä Lassien asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@lassie.fi.