❄️Talviale jopa -50% 30.1 asti❄️Winter sale up to -50% until 30.1❄️Käyttöehdot

Lassie.fi yleiset käyttö- ja sopimusehdot
Nämä verkkopalvelun käyttöehdot koskevat Reima Oy:n (jäljempänä "Reima") omistaman ja ylläpitämän lassie.fi verkkopalvelun ja verkkokaupan käyttöä. Sinun tulee hyväksyä nämä käyttöehdot käyttääksesi lassie.fi verkkopalvelua. Rekisteröityessäsi tai ostaessasi tuotteita Lassie -verkkokaupasta hyväksyt nämä käyttöehdot sekä Reiman yleiset toimitusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy käyttöehtoja ja yleisiä toimitusehtoja, et voi tehdä tuotteita koskevia tilauksia tai käyttää verkkopalvelua. 

Sivusto www.lassie.fi on tarkoitettu yksinomaan luonnollisille henkilöille ja kuluttaja-asiakkaille. 

Nämä käyttöehdot ja verkkokaupan yleiset toimitusehdot eivät rajoita sinun kuluttajansuojalain (1999/523 muutoksin) pakottaviin säännöksiin perustuvia oikeuksiasi kuluttajana, vaan sinulla on aina oikeus vedota kuluttajansuojalain pakottaviin säännöksiin perustuviin oikeuksiin. 

Lassie.fi verkkopalvelun ja verkkokaupan omistaa ja sitä ylläpitää: 

Reima Oy (Y-tunnus 2204295-7) Karhumäentie 3 01530 Vantaa ALV FI22042957 Asiakaspalvelu: p. 040 1908270 tai asiakaspalvelu@lassie.fi Rekisteriseloste: heli.viljanenheli.viljanen@reima.com 

 

1) Rekisteröityminen 

Tilatessasi tuotteita verkkokaupasta sinun on annettava Reimalle seuraavat tiedot itsestäsi: 

* Nimi 

* Osoite (katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) 

* Puhelinnumero 

* Sähköpostiosoite. 

Jos et anna edellä mainittuja tietoja Reimalle, ei Reima pysty käsittelemään tilaustasi ja toimittamaan tuotteita sinulle. Rekisteröityäksesi verkkopalveluun ja verkkokauppaan tulee sinulla olla kotipaikka Suomessa ja sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt. 

2) Henkilötiedot ja niiden käyttö 

Reima käsittelee sinun Lassie-verkkokauppaostostesi yhteydessä tai muutoin antamiasi henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaan sekä Reiman tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Rekisteröitymällä verkkopalvelun ja verkkokaupan käyttäjäksi tai muutoin antamallasi henkilötietoja Reimalle hyväksyt Reiman henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet ja annat suostumuksesi siihen, että Reima voi käyttää ja käsitellä henkilötietoja Reiman tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin. 

3) Immateriaalioikeudet 

Kaikki oikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet verkkopalveluun, verkkokauppaan sekä niiden sisältöön (kuten tuotekuvat, tekstit, ääni- ja kuvamateriaali, tavaramerkit, logot ja taulukot) ovat Reiman ja/tai sen yhteistyökumppaneiden ja/tai lisenssinantajien omaisuutta. Reima sekä sen yhteistyökumppanit ja lisenssinantajat pidättävät kaikki oikeudet verkkopalveluun, verkkokauppaan sekä niiden sisältöön. Reiman sekä sen yhteistyökumppaneiden ja lisenssinantajien immateriaalioikeuksin suojattujen kohteiden (kuten tuotekuvat, tekstit, tavaramerkit ja logot) käyttö, kopiointi ja levittäminen on ehdottomasti kielletty. 

4) Lassie-verkkokaupasta tilaaminen 

Valittavanasi ovat kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet. Tilaukset käsittelee Logitrail Oy. 

Toimitusmaksu paketeille on 4.90 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa. 

Tilaukset käsitellään tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Kuljetusyhtiöstä ja toimitusosoitteesta riippuen tilaus on perillä Suomessa yleensä 1–3 arkipäivän sisällä lähetyksestä. 

Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle. 

Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein tilauksella. Saat vahvistuksen käsitellystä tilauksesta sähköpostilla, jossa on myös linkki kuljetusyhtiön seurantaan. 

Kun tilaus on noudettavissa saat kuljetusyhtiöltä ilmoituksen tekstiviestitse. Mikäli valitsit noutopaikaksi pakettiautomaatin saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Huomaathan, että lähetystä säilytetään noutopisteissä yleensä ainoastaan 7 vuorokautta. 

Sinulla on oikeus tutustua ja kokeilla tuotteita rauhassa, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos olet ottanut tuotteen käyttöön tai haluat palauttaa tuotteet edellä mainitun määräajan jälkeen. Kaikki paitsi tuotteen tuotepakkauksen avaaminen ja tavanomainen tuotteeseen tutustuminen ja sovittaminen katsotaan tuotteen käyttämiseksi. 

5) Palauttaminen 

Asiakkaanamme sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus avaamattomille ja käyttämättömille tuotteille. Mikäli tuotteessa on vika, niin olethan ennen  yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta: asiakaspalvelu@lassie.fi Liitä mukaan kuva ja selostus viasta, nimesi, tilausnumerosi sekä tiedot palautettavasta tuotteesta. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa liitä mukaan kuva myös lähetyksen pakkauksesta, erityisesti jos siinä on havaittavissa ulkoisia vaurioita. 

Voit aina palauttaa tilauksen Suomessa veloituksetta mihin tahansa Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen. Merkitse palautuksen saajaksi Logitrail Oy ja sisällytä pakettiin toimituksen mukana tullut palautuslomake ja tilausnumerosi. Erillistä osoitetta ei tarvita, mutta käytä palautusta tehtäessä seuraavaa palautuskoodia: 

Posti: 642030 

Matkahuolto: 9517043 

Palautusosoitteemme on: 

Lassie c/o Logitrail.com 

Jännekatu 10 

FI-20760 Piispanristi 

Säilytä palvelupisteestä saamasi palautuskuitti seurantaa varten. Palautuksesi saavuttua käsittelemme sen mahdollisimman pian ja Checkout Finland Oy palauttaa maksun tilillesi / kortillesi riippuen käyttämästäsi maksutavasta. Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus emmekä lähtökohtaisesti hyvitä toimituskuluja noutamatta jätetyistä tilauksista. 

Edellä mainittu 14 päivän määräaika ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista oikeuttasi tehdä virheilmoitusta tuotetta koskevan virheen johdosta. 

 

6) Reklamaatio 

Mikäli huomaat verkkokaupasta ostetussa tuotteessa virheen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@lassie.fi Huomaathan ettemme korvaa tuotteen normaalia kulumista emmekä virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia vikoja, kuten esimerkiksi: 

  • liiallisen liottamisen/vääränlaisen pesun aiheuttamat vahingot 
  • Tuotteen luonnollinen kuluminen käytössä tai ulkoisen tekijän aiheuttama rikkoutuminen (viilto/repeytyminen) 

Takuuehdoissa noudatamme kuluttajansuojalakia. 

7) Hinnat 

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat verollisia hintoja sisältäen kulloinkin voimassaolevien verosäädösten ja määräysten mukaiset verot. 

Reima pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen selkeiden hintavirheiden johdosta. Selkeällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä, siten että tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkiksi tuotteen hinta on 0,00 euroa tai hintaa ei ole lainkaan, tai tuotteen oikea hinta on esimerkiksi 100 euroa ja hinnaksi on ilmoitettu 10 euroa). Jos tuotteen hinta on selvästi oikeasta hinnasta poikkeava, katsotaan sinun ymmärtäneen ilmoitetun hinnan virheellisyyden. 

8) Ylivoimainen este 

Reima ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan muun muassa työtaistelutoimenpide, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot, sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme (3) kuukautta, on sekä sinulla että Reimalla oikeus purkaa tilaus ilman vahingonkorvaus- tai muita seuraamuksia. 

9) Erimielisyydet 

Sinulla on oikeus saattaa näistä yleisistä toimitusehdoista syntyvät riidat ja erimielisyydet Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Jos riita tai erimielisyys päätyy tuomioistuimeen, riita käsitellään kotipaikkasi käräjäoikeudessa.